Els sucs de la vida!

Estudis recents han identificat diverses begudes de fruites roges que poden ajudar-nos a dur un estil de vida més saludable, cadascuna d’elles creada per a cobrir algunes de les necessitats diàries.

En aquest article us mostrarem un recull de quatre begudes que ajuden a l’organisme en funció del mal a tractar.

el-mangostino-el-elixir-de-la-juventud

En primer lloc, una investigació realitzada per l’”Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica de Cartagena” (Murcia) ha elaborat un suc cridat ”Avívate” que es capaç de reduir el dolor muscular que sorgeix després de fer una intensa activitat física. Aquest  suc esta elaborat principalment per síndria. L’efecte positiu es deu a la presència del aminoàcid cridat L- citrul·lina, present en grans quantitats en la corfa d’aquest fruit.

En segon lloc, la revista “Nutrition Journal” publica les conclusions d’un estudi que afirma  que consumint litre i mig de suc de mangostí evita el desenvolupament de problemes cardíacs i diabètics. Aquest efecte es deu a que enforteix el sistema inmunològic. Aquesta fruita es d’origen Indonesi i està considerada com una exòtica superfruïta.

A continuació, el neurobiòleg Thomas B. Shea, de l’Universitat de “Massachusetts” (EE UU) afirma el fet de consumir dos gots de suc de poma diàriament en 30 dies, redueix la producció d’una proteïna que causa la formació de plaques senils en els malats d’Alzheimer. Aquesta beguda a més, ajuda a millorar la capacitat de memoritzar i del aprenentatge.

 Finalment, en la Universitat d’Indiana (EE UU) recomana substituir les begudes isotòniques per aigua de coco. La tesi que defensen és que l’aigua de coco conté cinc vegades més potassi que qualsevol beguda isotònica, fins i tot que el plàtan. El potassi, recordem que ajuda a tractar els comunament anomenats “calambres”.

Esta entrada fue publicada en curiosidades, salud y bienestar. Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a Els sucs de la vida!

  1. Soy partidaria de un consumo diario de fruta. Además, admiro todo tipo de estudios e investigaciones que como resultado, ofrecen alternativas en nuestra alimentación como estos zumos, con un aporte de vitaminas importante. Muy bueno el blog, excelente artículo.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s