Begudes Energètiques

L’aigua és essencial per a l’organisme humà, important per a cobrir necessitats vitals com el proveïment d’aliments que depenen d’ ella. L’ésser humà necessita hidratar-se constantment.  Bevem al dia gran quantitat d’aigua, normalment es recomana 2 litres diaris. Freqüentment, la prenem acompanyada de sucre, sacarina, glucosa, cafeïna … amb el consum de begudes estimulants i refrescants.

Fa 29 anys, a Àustria i Tailàndia va començar a eixir al mercat una llanda de beguda energètica, per la companyia Red Bull. La inconcebible demanda d’aquestes llandes, va fer que la companyia cada vegada es fera més important. En 2006, es va vendre 3.000 milions de llandes en 130 països del món. L’imperi s’ha estès a majors indústries, com l’oci, esports, i el món del motor.

images

Sembla curiós que la indústria de beguda energètica analcohòlica, malgrat la crisi, manté la venda dels seus productes. Per no parlar de l’increïble expansió d’aquests, a ser consumits a gran part del món. L’economia d’aquestes empreses multinacionals augmenta lleugerament per moments. L’èxit d’aquestes begudes és abismal. Aquestes augmenten cada vegada més la publicitat de les seues begudes. Són productes que incrementen les capacitats físiques i potencien la velocitat mental, a més de llevar la set.

No obstant, gran quantitat de nutricionistes adverteixen que un consum elevat, així com barrejar-les amb begudes alcohòliques pot resultar perjudicial per a la salut. També, el alt contingut de cafeïna pot causar dependència física.

Esta entrada fue publicada en curiosidades. Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a Begudes Energètiques

  1. Me parece muy interesante el artículo. La presencia de la marca se hace notar tanto en eventos internacionales propios como en todo tipo de deportes. Como consumidora habitual, tomo nota de los consejos que proporcionan los nutricionistas a cerca del consumo elevado de la bebida o la mezcla con alcohol.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s