Xocolate per a un cervell sa.

Pareix que beure xocolate diàriamente es beneficiós per mantenir un cervell sà perquè millora el fluix sanguini i la memòria.

Com que és un aliment energètic, té components que beneficien el funcionament del cos, i cada dis es descobreixen més propietats beneficioses.

Es va realitzar un estudi a la universitat de harvard, on es va veure que per a millorar el fluix sanguini i la memòria cal beure dues tases de xocolate al dia. Aquesta investigació també va permetre veure que el fluix circulatori augmenta amb la necessitat d’energia en les diferents zones. Aquesta relació és molt important per els malalts d’Alzheimer i es coneix com acoblament nervovascular.

Les persones que es van sotmetre a aquest experiment van millorar tant la memòria com el fluix sanguini.xocolata-desfeta-1024x682

A més, ja es coneixien anteriorment altres efectes beneficiosos del xocolate com la seua capacitat antioxidant y protectora del sistema cardiovascular. El que fan els antioxidants és reduir l’acció dels radicals lliures, que puguen afectar la salut. També protegeixen el sistema arterial.

Esta entrada fue publicada en salud y bienestar. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s