Menjar gran quantitat de greixos, colesterols i caloríes no es gens beneficiós per al nostre cos i incrementem el consum d’aquestes quan patim estrés.
Els aliments que contenen antioxidants, vitamines i proteïnes ens ajuden a suportar millor tot el dia, com per exemple:
L’avena pel seu contingut en carbonoides, augmenta els nivells de serotonina, un neurotrasmissor que produeix efectes calmants.
La vitamina C bloqueja els radicals lliures que produïm en situacions d’extres. Les taronges, els kiwis o les mores són fruites que contenen aquesta vitamina.
Altres compostos que també tenen a veure amb el mar humor són el glutatió (protegeix les cèl·lules de les espècies reactives de l’oxigen), beta-carotens, vitamina E i folats, que podem trobar-los als alvocats.
Les anous per el seu contingut en Omega 3, regula les hormones, disminueix la pressió arterial y suavitza els canvis d’humor dràstics.
Les infusions de mançanilla ajuden a tranquil·lizar-te i a passar una bona nit.
L’àcid fòlic, com demostren els últims estudis, té molt que a veure amb les depressions i per això cal de matenir-los a uns nivells adequats. Els espàrrecs de marge contenen àcid fòlic a més d’altres substàncies.
Finalment la Stevia, cada vegada més consumida al nostre país, es un edulcorant d’origen vegetal que millora la digestió, la pressió arterial, el ritme del cor i les càries.