Nou cultiu ecològic del moscatell

El Consistori del Poble Nou de Benitatxell encapçala un avantguardista projecte d’agricultura ecològica. Aquest es centrarà en la investigació i la incorporació de la tècnica ecològica sobre un producte tan autòcton com és el raïm de moscatell i abraçarà el seu conreu dins d’un projecte d’abast comarcal. El Consistori comptarà amb l’ajuda de la Universitat Politècnica de València, que ja ha participar anteriorment en diversos projectes similars al llarg del País Valencià, que participarà en la investigació específica del cultiu sobre el terreny i incorporarà tècniques agrícoles respectuoses i sense residus.

L’Equip de Govern s’ha decidit a impulsar el projecte que amb base en el sector agrari i a partir del moscatell, tindrà repercussió en els tots els àmbits socioeconòmics tant municipals com comarcals com ara el comercial, turístic, de restauració, formatiu, paisagístic, alimentari i de salut. És així com totes les regidories s’implicaran progressivament en el desenvolupament del projecte.

biomoscatell

http://www.noticiasmarinaalta.es/component/k2/item/5995-t%C3%A9cnicos-y-productores-debatenen-poble-nou-de-benitatxell-sobre-el-cultivo-del-moscatel-y-su-riqueza-en-la-cocina.html

Esta entrada fue publicada en ciencia e investigación, gastronomía, notícias. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s