Manca de nutrients a les dietes europees

Investigadors de L’Institut Internacional de Ciències de la vida han estudiat el baix consum d’alguns nutrients als països europeus més importants.

Les seues investigacions fan un balanç de les dades que s’han obtés mitjançant enquestes dietètiques i conclouen que es podria millorar el consum de nutrients com el ferro , el zinc i les vitamines B1 , B2 , B6 i D.

Aquestos baixos nivells de consum , amb l’exepció de la Vitamina D ,encara no són perillosos per a cap grup de població , però si ho són els insuficients nivells de minerals.

Si ens centrem en el cas d’Espanya ,majoritariament prenem el 80% dels nivells de nutrients recomanats però tenim una mancança important de zinc i ferro. La nostra dieta s’assembla cada cop menys a la dieta mediterrània que ens caracteritza i el consum de vegetals ha patit un gran descens.

Esta entrada fue publicada en notícias, salud y bienestar, sociedad. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s