Cultura i alimentació van agafades de la mà

Els menjars precuinats i preparats mai podran competir amb aquells menjars tradicionals i fets a casa. Preferim el menjar de les mares, aquells elaborats amb cura, amb afecte i amb l’intens sabor de casa. La millor empresa mai podrà competir amb el fascinant ritual de la matança casolana.

Arroz al Horno XativaCada territori té la seua cultura, els seus costums i el seu menjar típic. La gran majoria de gent tira de menys el menjar de la seua casa quan ix fora. El costum de seguir una dieta tancada i uniforme influeix molt a l’hora de provar nous aliments.

Constantment, observem empreses com Knorr i  Avecrem, tenen com a objectiu obtenir caldos de carn, peix… amb un sabor tradicional. Aquestes empreses saben el poder que posseeix la idea que el seu producte estiga relacionat amb la cultura i les costums del territori on es ven.

El Nadal en la nostra religió és un període de temps en el qual celebrem el naixement de Crist i ens reunim els familiars per a festejar aquest fet destacat en la nostra cultura.

Per concloure, un menjar fet a casa, per la gent que estimes i amb la seua companyia tots reunits en aquestes dates que s’aproximen és un regal per a la vida de cadascun, i és necessari que valorem i mai millor dit, assaborim aqueixos moments que ens ofereix el Nadal.

Esta entrada fue publicada en sociedad. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s