Falta d’informació

Gran part de la població a nivell mundial pateix el problema de la diabetis. La diabetis és un conjunt de trastorns metabòlics que afecta a diferents òrgans i teixits, i es caracteritza per un augment dels nivells de glucosa en la sang (hiperglucemia).

La causen diversos trastorns sent el principal la baixa producció de l’hormona insulina. Excessiva emissió d’orina, necessitat de menjar, pèrdua de pes sense raó aparent poden ser alguns dels símptomes. Pot causar danys en ulls, renyons, nervis i gots sanguinis.
Recentment s’ha presentat un nou fenomen conegut com diabulimia. On el pacient realitza diverses activitats amb la finalitat de perdre pes ometent la dosi d’insulina per a aprimar.

timthumb.php

Aquest és solament un exemple de la falta d’informació que posseeix la població a prop de com menjar bé, de forma equilibrada i adequada. Fins i tot, han d’aprendre bons hàbits d’higiene, com llavar els aliments abans d’ingerir, cuinar-los de manera que hi haja absència de microorganismes capaços de danyar el seu organisme i almenys tres vegades al dia llavar-se les dents. Una mala salut bucodental augmenta les complicacions associades a la diabetis.

Esta entrada fue publicada en salud y bienestar. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s