Colesterol dolent incrementa les possibilitats de patir càncer de mama

Fa molt poc celebrarem el Dia Internacional del Càncer de Mama, un problema que afecta al sexe femení a nivell mundial. El càncer de mama es tracta del creixement anormal de cèl·lules malignes en el teixit mamari. En el Segle XXI, les dones tenen recursos per a prevenir aquest tipus de malaltia, com per exemple la revisió d’ una 1 vegada cada dos anys a partir de certa edat i seguir certes pautes del metge.colesterol

Trobem articles de premsa en el qual apareixen els últims estudis realitzats per d’institut del Càncer de Duke, en la ciutat de Durham en Carolina del Nord. Els estudis revelen que el colesterol dolent incrementa les possibilitats de patir càncer de mama. Una molècula present en el colesterol funciona com a estrogen impulsant el creixement i propagació de les cèl·lules cancerígenes.

El colesterol és un esterol que es troba en els teixits corporals i en el plasma sanguini dels vertebrats. El colesterol és necessari per a l’ésser humà, no obstant açò, quan trobem nivells excessius de colesterol en la sang, pot produir dipòsits de greixos en artèries vitals, causant aterosclerosis, accident cerebrovascular i malaltia vascular perifèrica. Els dipòsits de colesterol en les artèries són la principal causa de formació d’ateroma i malalties vasculars, entre elles d’infart agut del miocardi.

Per a concloure, els metges matisen cada vegada més la necessitas de tenir una bona alimentació, ja que és fonamental per a poder mantindre una salut òptima i prevenir tot tipus de malaties.

Esta entrada fue publicada en notícias, salud y bienestar, sociedad. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s