Taronges per a l’hivern

El canvi de temps afecta a les nostres defenses.  És imprescindible reforçar el nostre cos per a combatre els agents patògens en aquestes èpoques de l’any. Un aliment que conté gran cantidad de vitamina C, és la taronja a més de que posseeix flavonoides, (amb efecte antioxidants, antiinflamatori i antitumoral) , limonoides («anticancerígens») i olis essencials.

La Comunitat Valenciana és un dels territoris que més produeix aquest tipus de fruita. El fet és que la terra és molt fèrtil i tenim un temps, que normalment acompanya per a arreplegar bona collita i de qualitat.

És més xicoteta i dolça que el “pomelo” i més gran, encara que menys perfumada, que la mandarina. La taronja és àcida, amb un pH entre 2,5 i 3, segons la maduresa, grandària i varietat de la peça. Gràcies al seu alt contingut en sucres simples no destaca tant el sabor àcid.

La taronja és una bona peça de fruita que podem incloure en els nostres postres diaris. Ens trobem en l’ inici de l’arribada del fred. Una de les millors formes de reforçar les nostres defenses davant dels atacs bateriòfags patògens, és incloure la dosi necessària de vitamina C en la nostra dieta.

3007

Esta entrada fue publicada en salud y bienestar. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s