Beneficis dels fruïts vermells

Un estudi fet per l’equip del bioquímic Adrian Gombart , de l’Institut Linus Pauling de la Universitat Estatal d’Oregon a Corvallis( EEUU), desvetlla dos compostos  que poden reforçar el sistema immunitari innat. Aquests són el resveratrol; trobat en el raïm, i un compost anomenat pterostilbeno present en els nabius (en castellà “arándanos”).

Tots dos van reaccionar sinèrgicament amb la vitamina D i van tenir un efecte significatiu augmentant l’expressió del gen CAMP humà, gen involucrat en la funció immunitària .

La investigació es va fer amb cultius en laboratori de cèl·lules, però no prova que es puguin obtenir resultats similars com a resultat del consum dels fruits, però sens dubte obre un camí per investigar el potencial d’alguns aliments i examinar més a fons la possibilitat de millorar la resposta immunitària.

160139351

El resveratrol ha estat el tema de molts estudis per a desvetllar els seus possibles beneficis en la salut , des de reduir el risc de patir malalties cardiovasculars , fins a la lluita contra el càncer .

El gen CAMP també ha sigut tema de molts estudis , i tal com s’ha demostrat , té un paper clau en el sistema immunitari innat,el qual, és fonamental , sobretot tenint en compte com molts antibiòtics estan perdent cada vegada més la seva efectivitat.

Esta entrada fue publicada en ciencia e investigación, salud y bienestar. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s